Pagani planira Huayra SE model sa uklonivom opremom za trkačku stazu

Izvor: Moto.rs, 02.Jun.2015, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pagani planira Huayra SE model sa uklonivom opremom za trkačku stazu

Kompanija Pagani radi na ograničenoj verziji modela Huayra SE (Special Edition). Reč će biti o ediciji koja slavi stotu jednicu pomenutog modela koja je proizvedena. Razlika je u tome što regularna jedinica košta 1.05 miliona evra dok će specijalna da košta 2.5 miliona evra.

Takođe, treba imati u vidu i da će pomenuta specijalna edicija da bude građena u 20 jedinica i da će posedovati specijalno razvijenu opremu za karoseriju koja će biti fokusirana za upotrebu na trkačkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << stazi pri čemu će vlasnik vozila moći da instalira aerodinamički optimizovanu opremu pre nego što izađe na trkačku stazu. Veruje se da će Pagani ovaj model da prikaže početkom 2016 godine zvaničnim putem. Ova glasina je prilično interesantna ako se ima i vidu da je model Huayra dostigao status rasprodatog modela pri čemu je svih 100 jedinica koje su prodate bilo građeno korišćenjem twin turbo V12 6.0L motora koji je proizvodio AMG.

foto © Pagani

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.