PROSLAVIĆE ŠIPOVO Zmaj u dokumentarcu kao savremeni Tarzan!

Izvor: Kurir, 12.Feb.2016, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROSLAVIĆE ŠIPOVO Zmaj u dokumentarcu kao savremeni Tarzan!

U rijalitiju je prvi put oprao zube, video toplomer i probao sirup za kašalj, špagete je jeo rukama, a vodu pio iz bazena. Zbog toga snimaju film o njemu.

Producenti jedne strane video-produkcije snimaju dokumentarac o učesniku „Parova“ Zmaju od Šipova kao savremenom Tarzanu, saznaje Kurir!

Sišao s planine

Kad su videli da je stočar najosnovnije svakodnevne stvari prvi put probao u rijalitiju, odlučili su da snime film o tome kako se privikao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na civilizaciju. Stočar je u „Parovima“ prvi put oprao zube, video toplomer i probao sirup za kašalj, špagete je jeo rukama, a vodu pio iz bazena.

Marić je potvrdio naša saznanja.

- Tačna vam je ta informacija. Kaže mi Zmaj da je Beograd veća džungla nego njegovo Šipovo. Proveo je ceo život na planini s govedima, iako je njegov otac bio jedan od najbogatijih ljudi u onoj Jugoslaviji - imao je najveću farmu u Bosni - kaže Milomir Marić.

Borio se u koridi

On je otkrio da će stočar prihvatiti ponudu.

-  Zmaj je učestvovao u borbama protiv bikova u koridama i malo se odvikao od civilizacije. Bili smo iznenađeni kad je pio vodu iz bazena, a ne iz čaše. Kad sam ga pitao zašto to radi, odgovorio mi je da je to pojilo za stoku. Nikad nije oprao zube, nije merio temperaturu toplomerom sve dok mu ja nisam doneo. Prvi put je popio sirup, mislio je da ćemo ga otrovati! Njemu je to izvan vremena i prostora. Razgovarao sam s njim o toj ponudi i on hoće sve! Njemu je najvažnije da je u centru pažnje - kaže Marić za Kurir.

Autor: Marija Dejanović,Foto: Nebojša Mandić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.