PREMIJERA PREDSTAVE: Andrija prevario Anđelku s glumicom

Izvor: Kurir, 12.Feb.2016, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJERA PREDSTAVE: Andrija prevario Anđelku s glumicom

Milošević se nije odvajao od Sandre Tomić, a partnerka iz serije popreko ga je gledala.

Andrija je prevario Anđelku s glumicom Sandrom Tomić na premijeri predstave „Pazi šta želiš“!

Šalu na stranu, popularni par iz hit serije došao je u Ustanovu kulture „Palilula“ sa svojim emotivnim partnerima iz stvarnog života. Andrija Milošević, koji je i producent ove predstave, nije se odvajao od dugogodišnje devojke Sandre Tomić. Trudio se i da bude dobar >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << domaćin, pa se pozdravio sa svim gostima, ali je nervozno šetao kao da je on trebalo da igra komad.

Poljubila drugog

Posle premijere rekao nam je da je zadovoljan reakcijom publike i da mu nije smetalo to što je njegova devojka Sandra na sceni morala da poljubi drugog.

- Dobro je odradila ljubavnu scenu - kratko je rekao Milošević.

S druge strane, Anđelka Prpić nije ispuštala iz zagrljaja muža Darija, s kojim se, posle napornog snimanja, opustila uz čašu vina.

- Baš mi je prijalo da sat i po uživam i ne mislim ni na šta drugo. Uživala sam u divnom tekstu o muško-ženskom odnosu i na temu postoji li savršena veza - podelila je s nama impresije Anđelka.

Zaskočila ga... Sandra Tomić i Raša Vujović

Balerina oduševio žene

Predstava, u kojoj pored Sandre igraju Aleksandar Radojičić i Radovan Raša Vujović, publika je dobro prihvatila, posebno žene, kojima se dopalo kad je Aca skinuo košulju. Popularnom Balerini iz filma „Montevideo, bog te video“ prešlo je u naviku da se skida, a zbog njegovih scena striptiza u drami „Ana Karenjina“ žene dolaze po pet puta da gledaju taj komad, pa nema sumnje će se to dogoditi i s novom komedijom.

Premijeru nisu propustili ni Vaja Dujović, Nada Macanković, Boško Jakovljević i Dragan Bjelogrlić, kog je Andrija vukao da zajedno poziraju.

Kalina

NAVALILA NA ĆEVAPE

Nakon premijere održana je i žurka u jednom klubu, gde su služeni ćevapi. Prva je na klopu navalila Kalina Kovačević. Sveže razvedenoj glumici ne zameramo što nije stigla da jede kod kuće jer sprema predstavu „Brakolomije“, pa je po ceo dan na probama.

Drugarice ne odvaja se od Kristine

MARIJANI PRORADIO MAJČINSKI INSTINKT

Voditeljka „Slagalice“ Kristina Radenković sitno broji do porođaja. Kad ju je videla njena drugarica Marijana Mićić, nije odolela da ne pomazi njen stomak. Kristina i dalje radi, a naslednika bi trebalo da donese na svet 25. marta, a želja joj je da se porodi prirodnim putem.

Autor: Ljubomir Radanov,Foto: Damir Dervišagić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.