OTKRIO DETE U SEBI: Muškarac uhapšen jer je ukrao automobil Vini Pu

Izvor: Kurir, 31.Jul.2015, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIO DETE U SEBI: Muškarac uhapšen jer je ukrao automobil Vini Pu

Muškarac iz Belorusije je opravdao ovo neobično krivično delo time da je bio pijan

Muškarac iz Belorusije uhapšen je jer je ukrao automobil igračku "Vini Pu", a snimile su ga sigurnosne kamere koje su bile u supermarketu. Na snimku se vidi muškarac koji se, dok priča mobilnim, vozika po marketu na kolima-igrački. Potom se odgurao do vrata i vozio se i kroz park. Policija iz Minska pozvala je javnost da im pomogne u pronalasku ovog neobičnog kradljivca, što je i urodilo plodom. Muškarac je priznao da je počinio krivično delo uz izgovor da je bio pijan i da se ne seća gde je ostavio automobil. Igračka još nije pronađena.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Muškarac uhapšen nakon što se iz prodavnice igračaka odvezao u Vini Pu autiću

Izvor: Blic, 01.Avg.2015, 10:54

Muškarac iz Belorusije uhapšen je nakon što ukrao automobil igračku Vini Pu, a snimile su ga sigurnosne kamere koje su bile u supermarketu...Snimak sa sigurnosnih kamera objavila je policija te zemlje nekoliko danas nakon što je krivično delo počinjeno, ali je tek sada procurio u javnost...Na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.