ONA ĆE POMRSITI KONCE: Jelena Golubović ušla u Parove, evo šta obećava!

Izvor: Kurir, 01.Sep.2015, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA ĆE POMRSITI KONCE: Jelena Golubović ušla u Parove, evo šta obećava!

Volim ako me inspiriše neko od novih učesnika, od starih i oronulih baba nema ništa, rekla je ona

Rediteljka Jelena Golubović po treći put ulazi u rijaliti na Hepi televiziji, a četvrti put u njenoj karijeri.

Ovog puta obećava da se bori do kraja kako bi osvojila to čuveno prvo mesto i nagradu od 100.000 evra.

"Ne mogu bez mene, traže da me vide. Ko me voli, voleće me, ali vidim da neko ima predrasude. Neću se družiti sa Macom Krastavcem >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i Narko-gadom. On je pobedio zahvaljujući devojkama koje je do skoro pljuvao", rekla je Jelena.

Kako kaže, i ovog puta ima samo jednu taktiku a to je ulazi sa osmehom i da govori istinu. Učesnici koji su u vili je uopšte ne plaše.

"Shvatila sam da nemam konkurenciju i da nikoga ne treba da se plašim. Volim ako me inspiriše neko od novih učesnika, od starih i oronulih baba nema ništa. Sve već imaju propala lica, brakove i karijeru. Nadam se da ću imati neke mlade i inspirativne ljude", rekla je Jelena.

Ove sezone ima novu režiju, kako kaže, neće se ponoviti jer se ona nikada ne ponavlja ali ono što će zadržati je iskrenost, njeno glavno oružje i inteligencija.

"Ja se izvinjavam što neću igrati na kartu "duge noge za igranje". Moja snaga dolazi iz velike ljubavi prema životu, prema ljudima, to je moj najveći adut", rekla je Jelena i dodala da je trenutno zaljubljena i ima nekoga ali da neće mnogo o tome sada da govori.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.