(Ne)uspela prosidba kranom

Izvor: Autoportal.rs, 21.Dec.2014, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(Ne)uspela prosidba kranom

Ne znamo da li je to moderno u zemljama na severu Evrope ili je mladić jednostavno želeo da uštedi novac koji bi inače trebalo da "baci" na skupocenu večeru ili vikend za dvoje ali prosidba iz krana nikako ne zvuči romantično.

Izgleda da Danci drugačije pojmaju romantiku od ostatka sveta jer se jedan mladić odlučio da svoju dugugodišnju devojku zaprosi tako što je kranom sa korpom podigao sebe do nivoa prozora njene sobe i tu krenuo da joj peva njenu omiljnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << pesmu.

Nije stigao do refrena a kran, koji je očito bio loše osiguran, se srušio na komšijski krov - dva puta. Do novog pada je došlo kada je kran, koji je došao da podigne prvog padavičara, takođe pao na krov komšije.

Na svu sreću povređenih nije bilo, samo finansijski unesrećenih. Najvažnije od svega je da je devojka rekla DA. Kako bi se iskupio momak je svoju buduću suprugu odveo na vikend u Pariz. Samo da ne sruši neki kran na Ajfelovu kulu.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.