Mađioničarskim trikom se izvukao da ne plati kaznu

Izvor: Autoportal.rs, 28.Dec.2014, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađioničarskim trikom se "izvukao" da ne plati kaznu

Kada vas policajac u našoj zemlji zaustavi zbog prebrze vožnje male su vam šanse da ćete proći bez kazne ali kako SAD ima policajce koji imaju smisla i razumevanja za građane ovaj momak je sjajnim trikom uspeo da prođe bez kazne.

Stiven Brandidž je mladi mađioničar koji se vraćao sa rođendana na kojem je izvodio svoje trikova kada ga je patrola saobraćajne policije, oko 3 sata ujutru, zaustavila jer je vozio preko ograničenja.

Kako su >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << mu policajci prišli pitali su ga zašto u oba džepa jakne ima po jedan špil karata on im je objasni da je zapravo mađioničar i da se vraća sa predstave. Kako bi prošao bez kazne on se ponudio da policajcima pokaže koji trik.

Njegov zadatak bio je da sklopi Rubikovu kocku. To samo po sebi nije previše teško ali Stiven je to uradio za svega jednu sekundu! a zatim za isto toliko vremena bacivši kocku iza leđa.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.