MASOVNA TUČA U CENTRU PODGORICE: Priveden sin bivše državne tužiteljke Ranke Čarapić!

Izvor: Kurir, 30.Nov.2015, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASOVNA TUČA U CENTRU PODGORICE: Priveden sin bivše državne tužiteljke Ranke Čarapić!

PODGORICA - Ispred lokala "Ona, a ne neka druga" (Ženska kafana) u centru Podgorice, juče ujutru oko tri sata došlo je do masovne tuče u kojoj je jedna osoba povređena.

Brzom akcijom policije, zbog učešća u ovom incidentu uhapšeno je pet osoba, među kojima i sin bivše Vrhovne državne tužiteljke Ranke Čarapić, advokat Matija Čarapić (28), pišu crnogorski štampani mediji.

Do tuče je došlo uoči fajronta noćnog kluba zvanog "Ženska kafana", kada se >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << veća grupa gostiju našla na izlazu.

Prema nezvaničnim saznanjima Dnevnih novina, povod za incident bilo je dobacivanje devojkama koje su čekale taksi ispred kafane.

Naizgled bezazleno dobacivanje i kraća rasprava ubrzo su eskalirali u sukob između dve grupe mladića.

S jedne strane bili su advokat iz Podgorice Matija Čarapić i njegov prijatelj Petar Miranović (26), inače sin Aleksandra Miranovića, zvanog Braco, direktora firme "Rudo Montenegro", dok su na drugoj strani bili njihovi sugrađani Balša i Boško Bojanović (32), te Nikola (34) i Novak (34) Ćetković.

"U ovoj tuči, Balša Bojanović je zadobio frakture desne potkolenice“, saopšteno je iz policije.

Policijska patrola se u svega nekoliko minuta našla na licu mesta, pa je tako sprečen ozbiljniji incident.

Nedugo od izbijanja tuče, osim Čarapića, uhapšeni su i njegov prijatelj Petar Miranović, Novak Ćetković, Boško Bojanović i Nikola Ćetković i protiv njih je podneta krivična prijava zbog sumnje da su učestvovali u tuči.

Oni su juče oko 11 časova privedeni u Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici, po čijem nalogu su zadržani u policijskom pritvoru do odluke sudije za istrage o njihovom daljem zadržavanju.

Tužilac je ocenio da u radnjama povređenog Balše Bojanovića nema elemenata krivičnog dela i protiv njega nije podneta krivična prijava.

(CDM)

Autor: EPK,Foto: Printscreen YouTube

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.