MARINA PALA SA 17. SPRATA I PREŽIVELA: Čuo se vrisak, a onda je njeno telo palo na krov automobila (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Okt.2016, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARINA PALA SA 17. SPRATA I PREŽIVELA: Čuo se vrisak, a onda je njeno telo palo na krov automobila (FOTO)

Foto: Facebook

Devetnaestogodišnja Moskovljanka Marina Lebedava pala je sa balkona na 17 spratu i preživela, mada se nalazi u teškom stanju.

Domar u zgradi navodi da je čuo vrisak devojke dok je padala, a zatim je video telo na krovu automobila.

- Samo se skotrljala preko krova na zemlju - rekao je domar, koji je odmah pozvao hitnu pomoć.

U bolnici navode da Marina ima višestruke prelome kostiju, slomljenu kičmu i unutrašnje povrede glave, pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << smeštena na intenzivnu negu.

- Marina Lebedeva nije ostavila oproštajno pismo, ali smo nakon razgovora sa njenim rođacima utvrdili da je imala probleme u privatnom životu - navode u policiji.

Foto: Facebook

Ivan Kulakov, vlasnik "golfa" proizvedenog 1997. godine, na koji je pala Marina, navodi da se devojka ceo vikend svađala sa svojim momkom.

Policija nije sigurna da se radi o pokušaju samoubistva jer Marinin profili na društvenim mrežama ukazuju da je bila aktivna 15 minuta pre pada, navode mediji.

(Telegraf.rs / Srna)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.