Lexus LF-Ch concept, obnovljeni LS i GS 450h u Frankfurtu

Izvor: AutoBlog, 02.Sep.2009, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lexus LF-Ch concept, obnovljeni LS i GS 450h u Frankfurtu

Lexus (koji inače ovih dana slavi svoju 20-godišnjicu) je još prošlog meseca sa kratkim saopštenjem i jednom skicom zvanično najavio da će 15. septembra na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu izložiti i studiju kompaktnog premium hatchback modela sa petora vrata, zamišljenog kao konkurenta BMW-u serije 1 i Audiju A3.  Danas je ta informacija dopunjena i prvom teaser slikom, kao i objavljivanjem njegovog imena (dakle, Lexus LF-Ch), dok će definitivni serijski model biti promovisan na Salonu u Ženevi, marta 2010. godine (njegov izgled će naravno biti daleko smireniji u odnosu na ovaj koncept)....
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

02.09.2009 ::: Lexus na salonu automobila u Frankfurtu

Izvor: AutoMagazin, 02.Sep.2009

Svetska premijera LF-Ch, potpuno hibridnog luksuznog kompakt koncepta, obeležiće prisustvo Lexusa na predstojećem salonu automobila u Frankfurtu. Istovremeno će obogaćena gama LS modela i unapređene verzije GS, IS i IS F debitovati na ovoj izložbi..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.