Kontrola prikazivanja prometa u ugostiteljskim objektima

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Dec.2014, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kontrola prikazivanja prometa u ugostiteljskim objektima

BANJALUKA - Poreska uprava Republike Srpske intenzivirala je aktivnosti na kontroli ispravnosti prikazivanja prometa u ugostiteljskim objektima, posebno kod onih poreskih obveznika koji se bave organizacijom estradnih programa zabavne i narodne muzike.

Poreska uprava će intenzivno, posebno u kasnijim noćnim časovima, kod obveznika koji angažuju izvođače, te obveznika koji su registrovani kao noćni klubovi i diskoteke vršiti kontrolu evidentiranja prometa preko fiskalnih kasa, saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je iz Poreske uprave.

Osim toga, provjeravaće da li isplatilac dohotka obračunava i plaća porez na dohodak i doprinose na iznose dohotka ostvarenog od autorskih prava fizičkog lica.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.