JOŠ SE TRESEM, BIO JE SAV KRVAV: Žena koja je videla eksploziju automobila u Prnjavoru ne može da dođe k sebi

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jun.2017, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ SE TRESEM, BIO JE SAV KRVAV: Žena koja je videla eksploziju automobila u Prnjavoru ne može da dođe k sebi

Mila Trifković, meštanka Mačvanskog Prnjavora gde je oko 8 časova u svom automobilu raznet Slobodan Trninić (50) opisala je trenutak eksplozije.

- Još se tresem, bio je sav krvav - priča šokirana Ttrfković.

Trninić (50) iz Prnjavora kod Šapca, poginuo je jutros u eksploziji bombe koja je bila podmetnuta pod njegov automobil. On je odranije poznat policiji, a ima debeo krivični dosije.

Automobil je u eksploziji potpuno uništen, a delovi se leteli i do >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << 40 metara. Meštani su odmah potrčali u pomoć Trniniću, koji je davao znake života sve do dolaske ekipe Hitne pomoći.

Na putu do bolnice, on je podlegao povredama.

On je ranije hapšen zbog posedovanja oružja, a bio je osumnjičen i za pokušaj ubistva. Hapšenje je izbegao bekstvom u Nemačku, u kojoj je kasnije uhapšen i izručen. Iz zatvora je izašao 2015, a u februaru prošle godine je ranjen.

(Telegraf.rs / Blic)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Slediće vam se krv u žilama: Komšije do detalja opisale kako je izgledao razneti moler!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2017

Jezivi detalji ubistva..Slobodan Trninić (50), moler iz Mačvanskog Prnjavora kod Šapca, ubijen je u stravičnoj eksploziji bombe podmetnute pod njegov kombi! Stravična detonacija odjeknula je oko 8.15, malo pošto je Trninić seo u vozilo i krenuo od svoje kuće da se nađe sa jednim prijteljem...Prema...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.