JEO JE 13 ČINIJA PAHULJICA DNEVNO 3 GODINE: Ovako on sada izgleda!

Izvor: Kurir, 08.Feb.2016, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEO JE 13 ČINIJA PAHULJICA DNEVNO 3 GODINE: Ovako on sada izgleda!

Filip Patrik, 19, imao je zdravu ishranu sve dok nije napustio kuću pre 3 godine i "upao" u lošu naviku - jeo je 13 činija pahuljica dnevno sa neverovatnih 138 kašika šećera.

Filip koji je otprilike pojeo oko 14.235 činija za 3 godine, 6 kutija pahuljica i 15 litara mleka nedeljno i 5 kilograma šećera na svakih 9 dana.

Sve je to "ispirao" sa regularnim šoljama čaja - sa 6 kašićica šećera.

Njegova težina porasla je za 25 kilograma u protekle >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tri godine. Sada je otac jednog deteta i Filip moli za pomoć da pobedi svoju zavisnost jer ga stručnjaci upozoravaju da bi takav način života mogao da mu izazove rak ili bolesti srca.

"Moram da vratim svoj život nazad - mogu da umrem ovako", rekao je.

"Ovo je zaista uticalo na moj život. I na moj seksualni život - nekada je bio regularan, ali sada je retkost. Sofi (njegova žena) se nervira jer kad odemo na večeru ja samo naručim kolač i završim za 3 minuta."

"Navučen" na pahuljice Filip se uvuče u svoju trenerku i gleda omiljene TV emisije.

"Obično sam vrlo smirena osoba i kada imam pahuljice i šećer ja sam jako srećan", rekao je.

"Međutim, kada sam između činija ili ne mogu da dobijem, umem da budem jako jako nervozan. Treba mi pomoć da vratim svoj život."

(9 GAG)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.