IZGREBALI SU VAM AUTO? Pomoću ovog trika možete se REŠITI OGREBOTINE jednostavno i JEFTINO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2017, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZGREBALI SU VAM AUTO? Pomoću ovog trika možete se REŠITI OGREBOTINE jednostavno i JEFTINO! (VIDEO)

Prosto i genijalno rešenje!

Nezgode u prometu ili na parkiralištu svakodnevno se događaju, a ogrebotine na automobilu su neprijatno iznenađenje za svakog vozača. Čak i ako su male izgledaju ružno i predstavljaju trn u oku svakog vozača. Međutim, upravo za ogrebotine koje nisu preduboke postoji efikasno i jednostavno rešenje. Problem, naravno, može biti rešen pomoću paste za poliranje, ali možete da isprobate i jedan jeftiniji trik.

Naime, sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što treba da učinite jeste da poprskate sprej WD-40 po ogrebotini na površini automobila i onda temeljno izbrišete papirnatim ubrusom. Trljajte koliko vam se čini da je potrebno, a ogrebotina bi uskoro trebalo da postane sasvim nevidljiva.

OVO JE SMRT ZA VAŠ AUTO: A svi to radimo! Ova navika vozača uništava MOTOR

Inače, WD-40 je uljani sprej za odstanjivanje vode i zaštitu od vlage, koji proizvodi kompanija iz San Dijega, a može imati različite primene u domaćinstvu. Kako ga je Jutjuber iskoristio da se reši ogrebotine na svom automobilu, pogledajte u videu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.