IDEALNO VREME ZA OVE STVARI: 5 stvari koje je dobro raditi po kišnom danu

Izvor: Kurir, 26.Nov.2015, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IDEALNO VREME ZA OVE STVARI: 5 stvari koje je dobro raditi po kišnom danu

U jesenjem periodu temperatura se smanji, često pada kiša i ulice su mokre i tmure.

Tada imate nekoliko opcija ukoliko ne morate da idete na posao, ili nemate mnogo obaveza.

Evo nekoliko primera, saveta šta raditi po kišnom danu.

1. Čitajte knjigu

Ukoliko se uvek žalite kako nemate vremena za sebe i za neku dobru knjigu, ovo je idealno vreme za vas. Kiša sipi, napolju je hladno, a vi imate nekoliko sati za sebe. Uzmite onu knjigu koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << već neko vreme želite da pročitate, zavucite se ispod jorgana ili ćebeta i uživajte.

2. Pogledajte neki dobar film

Ne stižete da odete do bioskopa, a imate samo par sati dok vam se porodica ne vrati kući. Pogledajte film koji ste želeli da odgledate. Skuvajte sebi kafu ili čaj i opustite se.

3. Maženje i seks sa dečkom/devojkom

Vreme je idealno da se zgrejete ispod ćebeta i malo zagrejete atmosferu u spavaćoj sobi. Seks je idealan način da ubijete vreme.

4. Hrana

Ukoliko volite da spremate hranu i uveseljavate ukućane, možete napraviti neko ukusno jelo, ili isprobati nov recept za kolače. Ako to nije sličaj, kupite sebi neku poslasticu i uživajte dok je jedete.

5. Druženje sa prijateljima

Nakon naporne nedelje, dobro dođe odmor, ali i druženje sa prijateljima. Možete skuvati vino, ili rakiju i uživati u pričama. Jednostavno se opustite i ne mislite ni na šta.

Autor: Foto: Profimedia,EPK

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.