Hulkenberg ostaje u Fors Indiji

Izvor: Autoportal.rs, 20.Okt.2014, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hulkenberg ostaje u Fors Indiji

Vozač koji je pre tri godine izgubio mesto u ekipi Vilijams nagrađen je za svoj trud novim višegodišnjim ugovorom sa ekipom koja ove godine stoji rame uz rame sa Meklarenom.

Tim Fors Indija potvrdio je danas da će njihov vozač, Niko Hulkenberg, ostati u toj ekipi i naredne sezone. To će za Nemca biti treća sezona u ovom timu u koji je došao 2011. na mesto test vozača.

U prvi tim Hulkenberg je promovisan 2012. ali je prošlu sezonu proveo u timu >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << Zauber. Na početku ove sezone se vratio i nadmašio svog kolegu, Serhia Pereza, po broju ostvarenih bodova.

Šef ove ekipe, Vidžej Malija, rekao je da Hulkenberg najzaslužniji što Fors Indija vodi bitku sa Meklarenom za mesto broj šest. Trenutno im britanski tim beži 20 bodova. Nemački vozač je za sada osmi u šampionatu kada je pored pilota u pitanju.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.