HTEO SAM SEBE DA PROŠVERCUJE U KOFERU: Evo kako su ga carinici otkrili

Izvor: Kurir, 05.Okt.2015, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HTEO SAM SEBE DA PROŠVERCUJE U KOFERU: Evo kako su ga carinici otkrili

Čovek je u zatvorenom koferu pokušao da se prošvercuje ali ga je policijski pas sprečio u toj nameri.

Čovek je uhvaćen u trenutku kada je pokušavao da se prošvercuje iz Perua u koferu. Pronađen je zgrčen na Žorž Čavez aerodromu u Limi kada ga je policijski pas nanjušio.

Čovek iz obezbeđenja je gledao podozrivo čoveka koji je nervozno vukao kofer. Kada su ga zamolili da otvori kofer, on je odbio upitavši zašto je to neophodno. Tada je policijski pas >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nastavio da njuši kofer, obezbeđenje je naredilo da se otvori kofer i razočaran krijumčar je izašao iz njega. Odvedeni su u drugi deo aerodroma gde su ispitani i identifikovani, iako njihova imena nisu otkrivena

Policija je rekla da je čovek koji se sakrio u koferu pokušao da pobegne iz zemlje i da je sada uhapšen zajedno sa svojim prijateljem koji mu je pomagao.



Autor: EPK

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.