HRVAT DOBIO SEDMICU NA LOTOU: Ovo je njegov recept za dobitak!

Izvor: Kurir, 12.Feb.2016, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVAT DOBIO SEDMICU NA LOTOU: Ovo je njegov recept za dobitak!

ZAGREB - Samo dan nakon uzbudljivog izvlačenja u igri na sreću Loto 7/39 u kojoj je pogođena sedmica, Hrvatskoj lutriji se javio srećni dobitnik i vlasnik potvrde koja donosi gotovo 6 miliona kuna (oko 800.000 evra).

Kao i mnogi drugi dobitnici i on je želeo da ostane anoniman, a tajna njegovog uspeha je, kaže, dobitna kombinacija, koju igra "oduvek".

Uplatio ju je na prodajnom mestu Hrvatske Lutrije u Nedelišću. Ovaj dobitak samo je još jedan dokaz da je prodajno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mesto u Ulici Maršala Tita 7 zaista srećno, jer uz ovaj prvi ovogodišnji džekpot, u Nedelišću je nedavno osvojen dobitak šestice, a pre nekoliko godina i dobitak na igri Bingo plus 7.

"Presrećan sam, još uvek zbunjen i zapravo ne znam tačno da opišem kako se osećam", izjavio je igrač, naglasivši da se nadao da će kombinacijom koju popunjava od kako igra loto, jednom sigurno "ubosti" sedmicu.

On će, kaže, igrati loto i dalje, bez obzira na dobitak.

(Inex.hr)

Autor: EPK

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.