HDZ 1990 u Mostaru napustilo 50 članova

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Nov.2014, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HDZ 1990 u Mostaru napustilo 50 članova

MOSTAR - Mostarski odbor HDZ 1990 danas je napustilo više od 50 članova, među kojima i potpredsjednik ovog odbora Igor Zovko.

Sada već bivši članovi HDZ 1990 saopštili su da su kao mladi i visokoobrazovani ljudi povjerenje ukazali HDZ 1990 te da su se u proteklom periodu maksimalno angažovali da bi stranka ostvarila što bolji uspjeh, ali da je njihov rad "pao u sjenu uskostranačkih interesa".

U saopštenju se dodaje da je Martin Raguž, predsjednik stranke, vodio svoju kampanju te da je, kao najodgovornija osoba, potpuno zanemario situaciju u stranci te dopustio razna spletkarenja i podmetanja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.