Fetel startuje iz boksa

Izvor: Autoportal.rs, 01.Nov.2014, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fetel startuje iz boksa

Četvorostruki svetski šampion Formule 1 imaće težak zadatak da na trci u Americi zabeleži dobar rezultat jer će zbog kršenja pravila imati jako lošu startnu poziciju.

Sebastijan Fetel će na Velikoj nagradi Amerike, koja se vozi u nedelju od 21 sat na stazi u Ostinu u državi Teksas, iskoristiti svoj šesti agregat ove sezone što automatski povlači kaznu startovanja trke iz boksa.

Nemački as , koji na kraju sezone napušta ekipu >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << Red Bul, je ranije najavio da očekuje da kad-tad dobije ovu kaznu, samo je bilo pitanje vremena koliko će njegov bolid izdržati sa motorom koji se koristi već nekoliko trka unazad.

I dalje vladajući svetski prvak je prvi vozač koji je dobio ovu kaznu, a pre njega su zbog menjanja određenih komponenti agregata blaže kazne dobijali Pastor Maldonado i dvojica vozače ekipe Toro Roso. Trenutno na svom petom motoru voze Serhio Perez, Niko Hulkenberg i Esteban Gutierez.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.