(FOTO) ONA JE SMRŠALA I NAUČILA LEKCIJU: Transformacije za samo 30 sekundi koje će svaka žena obožav

Izvor: Kurir, 15.Feb.2016, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) ONA JE SMRŠALA I NAUČILA LEKCIJU: Transformacije za samo 30 sekundi koje će svaka žena obožav

Američka fitnes blogerka Džes pokazala je na internetu kako se izborila sa viškom kilograma i od bucke postala fit devojka.

Džes svakodnevno objavljuje fotke i motiviše ljude da žive zdravo. Ona danas izgleda svršeno, telo joj je isklesano od mišića, a nekad je imala čak 100 kilograma.

"Na fotografiji  ljudi mogu da se prikažu iz najboljeg ugla poigravajući se svojim adutima, ali na kraju dana ono što odlučimo da pokažemo jeste odraz onoga što jesmo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Moje telo nije savršeno, a fitnes i zdravlje nisu samo rešenje, to je životni stil", smatra Džes.

A photo posted by Jess: My Fitness Journal (@plankingforpizza) on Jan 19, 2016 at 7:13am PST

Fitnes blogerka je svesna da se ljudi, pogotovo žene svakodnevno poigravaju sa montažama prilikom objavljivanja slika, što i sama čini. Svima koji to rade, poručuje da svejedno treba da porade i na sebe, svom zdravlju i izgledu. Džes je pokazala putem Instagrama kako mali trik čini čuda za dobar izgled, ali nije neko ko ne podržava dijete i treniranje. I sama je na taj način skinula značajan višak kilograma.

Stav, poza prilikom fotkanja, prekrivanje suvišnih detalja čine da vaše telo izgleda tanje.

A photo posted by Jess: My Fitness Journal (@plankingforpizza) on Feb 14, 2016 at 4:24am PST

Džes sve svoje pratioce savetuje da tokom procesa mršavljenja ne budu previše kritični prema sebi.

"Samopouzdanje je nešto što ne može da se trenira, ono se rađa iz ljubavi prema sebi", istakla je Džes.

A photo posted by Jess: My Fitness Journal (@plankingforpizza) on Jan 29, 2016 at 3:36pm PST

Blogerkini fanovi cene njenu iskrenost, a kako kažu mnogo im znače njene reči posle kojih se osećaju bolje. U eri fotošopa i nerealno savršenih tela zbog kojih se mnoge žene osećaju nesigurno u svoj izgled, Džes i njena iskrenost predstavljaju veliku suprotnsot.

A photo posted by Jess: My Fitness Journal (@plankingforpizza) on Dec 22, 2015 at 9:15am PST

Autor: Daily mail

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.