EVO ZAŠTO ISPADATE GLUPI: Konobar napisao otvoreno pismo svim gostima!

Izvor: Kurir, 03.Sep.2015, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVO ZAŠTO ISPADATE GLUPI: Konobar napisao otvoreno pismo svim gostima!

S dolaskom septembra smanjuje se i broj turista, a sezonski radnici imaju sve više vremena za razmišljanje i rekapitulaciju sezone koja se bliži svom kraju. Ove godine uslužili su mnoštvo gostiju, neki su ostavili dobar utisak, drugima je ipak potrebno objasniti neke stvari.

Baš iz ovih razloga jedan konobar je na Fejsbuk stranici posvećenoj svim sezoncima odlučio d ada nekoliko dobronamernih saveta svim gostima, koje sad masovno dele drugi konobari.

"Nakon nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << godina radeći kao konobar u kafiću/disku/restoranu, reći ću vam samo sitnice, zbog koji ispadate glupi.

Nema potrebe da vičete KONOBAAAR da vas svi čuju, niste u šumi. Sasvim je dovoljno da dignete ruku.

Cena velike kafe je ista kao i cena male kafe.

Ako naručite kafu, dobićete malu kafu. Inače, ne čitamo misli.

Tanjirić od kafe nije tanjir na kom jedete.

Kada naručite "sok", dobićete Coca-Colu, ako ne naglasite koji želite.

Svaki put kad kažete "bilo šta" ili "od bilo čega", nemojte kasnije da gunđate da vam se ne sviđa, dobijete ono što najslabije prolazi.

Ako naručite čaj od "bilo čega", dobićete kamilicu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.