Džejms Bond taksista

Izvor: Autoportal.rs, 02.Okt.2014, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms Bond taksista

Ova scena koja je zabeležena kamerom iz kabine jednog automobila mnogo podseća na situaciju iz serijala filmova o taksisti sa ulica Marseja.

Prvi put kada se čuveni trik sa promenom registracionih tablica, odnosno sa njihovom rotacijom, pojavio bilo je to u prvom delu, i ubedljivo najboljem, iz serijala filmova "Taksi".

Ovaj vozač Volkswagen Passat-a je to primenio i u svakodnevnoj vožnji. Ne znamo da li je svestan da je ovo ozbiljan prekršaj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << ali obzirom na današnju situaciju u Ukrajini, odakle nam dolazi snimak, to mu sigurno nije jedan od većih problema.

Zanimljivo je i da druga tablica ili prva, nismo sigurni koliko puta je vozač rotirao registracione table, nosi zastavu Ukrajine i broj 007 koji jasno asocira na čuvenog tajnog britanskog agenta.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.