Dodge ponovo počinje proizvodnju Viper modela sredinom novembra

Izvor: Moto.rs, 23.Okt.2014, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodge ponovo počinje proizvodnju Viper modela sredinom novembra

Dodge je najavio da će proizvodnja Viper modela ponovo biti pokrenuta sredinom novembra u Conner Avenue fabrici u Detroitu.

Početkom prošlog meseca, Dodge je najavio da će sniziti cenu neprodatih 2013MY i 2014MY Viper modela. Pored toga, više od hiljadu vlasnika koji su kupili Viper od 2013MY dobilo je kupon za dodatni popust koji se može iskoristiti do 2018. godine. Ovo prilagođavanje cena omogućilo je Dodge-u da proda 108 Viper jedinica u toku septembra, što je daleko >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << više od 38 jedinica, koliko je prodato u toku avgusta. Uprkos tome što je Dodge primio približno 200 porudžbina za novi 2015 Viper, proizvodnja neće biti pokrenuta odmah, budući da je potrebno da se oslobode preostalih zaliha tako da će proizvodna traka biti pokrenuta sredinom novembra. U prvo vreme će se proizvoditi samo GT i SRT varijante, dok će proizvodnja TA i GTS verzija biti nastavljena kada se smanji broj neprodatih 2013 i 2014 Viper vozila.

foto © Dodge

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.