DEJAN MILOJEVIĆ: Želimo da nastavimo pobednički niz!

Izvor: Kurir, 12.Feb.2016, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEJAN MILOJEVIĆ: Želimo da nastavimo pobednički niz!

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da njegova ekipa želi da u predstojećoj utakmici protiv Olimpije nastavi pobednički niz u Jadranskoj ligi.

"Želimo da nastavimo niz pobeda. Dolazi nam Olimpija koja je verovatno zaslužila i bolji plasman na tabeli, ali su neke mečeve nesrećno izgubili. Očekuje nas težak meč i biće potrebno da ponovimo kvalitetnu odbranu kako bismo pobedili goste iz Ljubljane", rekao je Milojević za sajt kluba.

Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pobede na gostovanju u Zagrebu protiv Cibone, košarkaši Mege sutra u Sremskoj Mitrovici dočekuju ljubljansku Olimpiju u utakmici 24. kola Jadranske lige. Mega je trenutno na četvrtoj poziciji na tabeli regionalnog takmičenja sa skorom 16-7, dok je Olimpija na deobi osmog mesta sa devet pobeda i 14 poraza.

Ekipa Dejana Milojevića će protiv Olimpije pokušati da dodje do pete uzastopne pobede u regionalnom takmičenju i time da izjednači prethodni rekord koji je postavila na početku ove sezone.

"Tokom nedelje smo odlično radili na treninzima. Iako nas posle Olimpije očekuje Kup Radivoja Koraća u Nišu, uvek idemo korak po korak i koncentrišemo se na naredni meč. Pobeda protiv Olimpije bi dodatno ojačala samopouzdanje i atmosferu u ekipi", rekao je igrač Mege Nikola Janković.

"Olimpija je iskusna ekipa i zgusnut raspored utakmica u Evrokupu je sigurno uticao na njih da izgube neke utakmice u ABA ligi. Iako smo svežiji i u boljoj formi, nećemo se zavarati time već je potrebno da pružimo našu prepoznatljivu agresivnu igru u odbrani i uz pametna rešenja u napadu, da produžimo naš pobednički niz", dodao je on.

Utakmica izmedju Mege i Olimpije igra se sutra od 19.00 u hali Pinki u Sremskoj Mitrovici.

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mega hoće da nastavi pobednički niz u ABA ligi

Izvor: TV Arena Sport, 12.Feb.2016

Trener košarkaša Mega Leksa, Dejan Milojević, rekao je da njegova ekipa želi da u predstojećoj utakmici protiv Olimpije nastavi pobednički niz u ABA ligi..."Želimo da nastavimo niz pobeda. Dolazi nam Olimpija koja je verovatno zaslužila i bolji plasman na tabeli, ali su neke mečeve nesrećno...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.