Codemasters F1 2014 - evolucija a ne revolucija

Izvor: Autoportal.rs, 25.Okt.2014, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Codemasters "F1 2014" - evolucija a ne revolucija

Svi ljubitelji Formule 1 bi voleli da se oprobaju za volanom bolida nekih od timova. Kako je za gotov sve to samo san najbliže što će tome ikada biti jeste video igrica koja donosi prilično ubedljivu i uverljivu simulaciju trkanja.

Kada proizvođač motora za timove Formule 1 na sredini sezone predstave "nove" agregate, koji su u suštini samo prilično izmenjene verzije postojećih, oni takvu promenu nazivaju evolucijom a ne revolucijom agregata. Takav je slučaj i sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << video-igricom "F1 2014" koja nam dolazi od proizvođača Codemasters.

Igrica je napravljena tako da se može igrati na PC, PlayStation 3 i Xbox 360 platformama. Tu su svi novi i izmenjeni timove i naravno postavke vozača za sezonu 2014. ali osim toga igra u mnogome podseća na verzije iz prethodnih godina.

Tu je i nova "Soči" staza, popravljeni su dosadašnji "bagovi", promenjen je i zvuk motora kako bi bio bliži pravom zvuku novih V6 agregata. Sve teče malo brže i igra je bolje "našminkana" ali u suštini velikih promena nema. Ipak, kome se dopao "F1 2013" voleće i novu verziju.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.