Četiri kazne u jednom danu

Izvor: Autoportal.rs, 23.Sep.2014, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri kazne u jednom danu

Ginisova knjiga rekorda je poznata po tome da ima najčudnije i najneverovatnije kategorije koje čovek može da zamisli. Ukoliko već do sada nemaju kategoriju "Najgori vozač na svetu" mogli bi da porazmisle o njenom otvaranju jer se pojavio jedan veoma ozbiljan kandidat za mesto najboljeg među najgorima.

Priča koja zvuči potpuno neverovatno dolazi nam iz Sjedinjenih Američkih Država, iz okoline grada Boston. Naime, jedan veoma nesavesni vozač je uspeo da čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << četiri puta u toku jednog dana bude uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju. Evo kako mu je to pošlo za rukom.

Pedesetdevetogodišnji Džon Lorenso je prvi put uhapšen u kasnim noćnim satima kada je svoj Dodge pikap zakucao u zadnji deo jednog SUV-a. U automobilu koji je udario je bilo dvoje dece na zadnjem sedištu koja su lakše povređena. Kada su došli na lice mesta policajci su ustanovili da je Džon pijan, ali nedovoljno da ga odmah uhapse. Zato je prebačen u bolnicu gde je morao da bude vezan za krevet nakon što je pretio medicinskom osoblju da će ih gađati teglom punom urina. Pušten je nakon dolaska njegovih roditelja.

Džon je napravio pauzu tokom noći, barem što se prekršaja tiče, nema sumnje da je nastavio da pije. Sledeće hapšenje došlo je u 7 ujutru kada je pijani Džon svojom Chevrolet limuzinom udario u saobraćajni znak. Prošao je bez povreda u tom incidentu ali mu je nivo alkohola u krvi bio tri puta veći od dozvoljenog. Iz pritvora je pušten po dolasku njegovih roditelja.

"Treća (ne)sreća" se dogodila kada je Džon, naravno ponovo pijan, samo par sati nakon napuštanja policijske stanice zaustavljen u Plymouth Barracuda automobilu nakon što je udario u nekoliko parkiranih automobila. Ponovo je prebačen u bolnicu i naravno ponovo pušten kući nakon dolaska roditelja.

Četvrta i finalna nesreća dogodila se na jugu Bostona, u ranim večernjim satima, kada je naš glavni junak Džon uspeo da đubretarskim kamionom udari u drvo. Da, dobro ste pročitali, đubretarskim kamionom. Ponovo je pijani Džon morao u bolnicu zbog manjih povreda ali ga je ovoga puta policija uhapsila. Međutim pušten je kući po dolasku roditelja koji su morali da plate kauciju od 25 000 dolara.

Informacijama o daljim prekršajima nema, nadamo se da mu je bilo dosta za jedan dan. Videćemo šta će porota misliti o svemu ovome za nedelju dana, za kada je zakazano suđenje. Sigurno nećemo moći "da se vadi" da mu se to više neće ponoviti.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.