Cadillac navodi da se ATS-V sa V8 motorom neće proizvoditi

Izvor: Moto.rs, 28.Maj.2015, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cadillac navodi da se ATS-V sa V8 motorom neće proizvoditi

Pre nekolik odana su se pojavile neke glasine o tome da bi Cadillac mogao da predstavi ATS-V verziju sa V8 pogonskim agregatom. Ako vas je ta priča razveselila, spremite se na razočarenje obzirom da je menadžer brenda za komunikacije odbacio ove tvrdnje.

David Caldwell je rekao da ATS-V model koji kompanija trenutno proizvodi je vozilo koje nudi najviše karakteristike, tako da je malo verovatno da će ovaj model dobiti neki drugačiji motor u bliskoj budućnosti. On je istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << da nema potrebe za ATS-V modelom sa V8 motorom obzirom da će kompanija predstaviti CTS-V za 2016. godinu ovog leta pri čemu će ga pokretati V8 6.2 L motor koji razvija 640ks snage i 855Nm obrtnog momenta.

foto © Cadillac

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Ništa od Cadillaca ATS-V sa V8 motorom

Izvor: AutoBlog, 29.Maj.2015, 04:28

Pre nekoliko dana su se pojavile neke glasine o tome da bi Cadillac mogao da predstavi ATS-V verziju sa V8 pogonskim agregatom. Ako vas je ta priča razveselila, spremite se na razočarenje obzirom da je menadžer brenda za komunikacije odbacio ove tvrdnje. David Caldwell je rekao da ATS-V model koji...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.