Botas: Vilijams može do pobede

Izvor: Autoportal.rs, 23.Sep.2014, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Botas: "Vilijams može do pobede"

Mladi vozač u ekipi vilijams, koji je ove sezone iznenadio sve ljubitelje Formule 1 i pokazao da mu je mestu u ovom takmičenju, ne odustaje od svoje namere da se do kraja sezone popne na pobedničko postolje.

Valteri Botas je ove sezone četiri puta trke završava među prvom trojicom vozača. Međutim sva četiri puta njegovo mesto na podijumu nije bilo najviše. I to je nešto o čemu ovaj Finac i dalje sanja. Njegova prva prepreka jeste nova odluka FIA >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << koja se tiče radio poruka između timova i vozača.

"Naš volan ima najmanji displej u odnosu na ostale ekipe. To znači da mi (vozači) možemo da vidimo i znamo najmanje od svih o stanju našeg bolida. Zato je za nas bitna komunikacija sa ekipom," rekao je Botas.

"Na trci u Monci moje zadnje kočnice su se pregrejale. O tome su me obavestili iz ekipe putem radija. Da mi to nisu rekli verovatno ne bih završio trku," dodaje Finac.

"Ostalo je još pet trka do kraja a to znači još pet prilika za prvo mesto. Voleo bih da sezonu završim ispred Fernanda Alonsa kada su bodovi u pitanju, to bi mi mnogo značilo. Danijel Rikardo je već neuhvatljiv ove godine," ističe vozač Vilijamsa.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.