Baton se povlači na kraju sezone?

Izvor: Autoportal.rs, 30.Avg.2014, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baton se povlači na kraju sezone?

Bivši svetski šampion ove godine vozi u promenljivoj formi, najviše zbog nepouzdanosti svog bolida. Britanksi as je najavio da bi vrlo lako mogao da se povuče iz Formule 1 na kraju sezone.

Od naredne sezone ekipa Meklarena će udružiti snage sa Hondom i zato žele da u svoj tim dovedu vozača vrhunskih kvaliteta. To bi moglo da znači da će "prekobrojan" u ovom timu biti britanski vozač Dženson Baton.

"I dalje nisam razgovarao sa timom oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << svog ostanka i naredne sezone. Ukoliko budem morao da se povučem na kraju godine neka tako i bude, ali osećam da mogu još mnogo da dam u ovom sportu," rekao je petnaestogodišnji veteran.

Sa prelaskom u Meklaren se povezuju imena nezadovoljnih Luisa Hamiltona i Sebastijana Fetela pa čak i Fernanda Alonsa komi bi trebalo da bude ponuđena godišnja plata od čak 32 miliona dolara koje bi zajedno "skupili" Meklaren, Honda i sponzor Španca, "Santander" banka.

Dženson Baton, svetski šampion iz 2009. bi mogao da se nađe u situaciji da pod stare dane traži novi tim. Pitanje je da li tridesettrogodišnji vozač ima snage za novu promenu sredine ili će se preseliti u komentatorsku kabinu.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.