Baka prevozila šest kilograma trave

Izvor: Autoportal.rs, 29.Jan.2015, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baka prevozila šest kilograma trave

Kada kriminalce uhvati policija sa velikom količinom marihuane ili kokaina u kolima, uglavnom ih duplo dno krije, prvi izgovor je da nisu znali da se to nalazi kod njih u kolima. Ali upravo ovakva situacija dogodila se jednoj baki.

Melodi Peil je baka iz Nju Meksika koja je u svom kombiju prevozila šest kilograma marihuane a da toga nije bila ni svesna. I to punih trinaest godina. Kada je kombi kupila tokom 2001. nije joj palo na pamet da podiže tapacir u gepeku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << />
Baka kaže da je kombi kupila kako bi mogla da razvozi decu svoje sestre nakon treninga. Verovatno još dugo ne bi otkrila svoj "štek" da njen prijatelj nije podigao tapacirung kako bi joj popravio bravicu na gepeku.

Na iznenađenje svih tu je bila marihuana. Oni su odmah pozvali policiju koja je došla, odmah uvidela da baka nema nikakve veza sa nekim meksičkim narko kartelom, i travu odnela na spaljivanje. Nakon toliko vremena ionako nema nikakav efekat a time i ne vredi niti jednog dolara.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.