BG: Izmeštanje teretnjaka iz centra od 22. decembra

Izvor: B92, 19.Dec.2014, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Izmeštanje teretnjaka iz centra od 22. decembra

Preusmeravanje teretnog i tranzitnog saobraćaja iz centra Beograda, čime će pre svega biti rasterećene Karođorđeva i Ulica Kneza Miloša, počeće od ponedeljka 22. decembra, najavio je gradski menadžer Goran Vesić

"U prvo vreme ti kamioni biće vraćani na novootvoreni Pupinov most i neće biti kažnjavani, a kasnije, kada se vozači kamiona naviknu na novu saobraćajnu trasu, biće postupano po zakonu", rekao je Vesić gostujući na Studiju B.

On je istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da su se otvaranjem Pupuninog mosta konačno stekli uslovi za veliku rekonstrukciju Karađorđeve ulice i dodao da su Karađorđeva ulica i Savamala postale mesto okupljanja Beograđana i gostiju prestonice.

Izvor: B92, Tanjug

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izmeštanje teretnog saobraćaja od sledeće nedelje

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Dec.2014

Gradski menadžer Goran Vesić najavio je danas da će od naredene sedmice početi izmeštanje teretnog i tranzitnog saobraćaja iz centra Beograda, čime će pre svih biti rasterećene Karođorđeva i Ulica Kneza Miloša..."U prvo vreme će ti kamioni biti vraćani na novootvoreni Pupinov most i neće...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.