23.11.2014 ::: Policija u Kini zaplenila dvanaest superautomobila + FOTO

Izvor: AutoMagazin, 23.Nov.2014, 03:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

23.11.2014 ::: Policija u Kini zaplenila dvanaest superautomobila + FOTO

Kineska policija zaplenila je minimalno dvanaest supersportskih automobila, koji su bili u vlasništvu uličnih trkača. Vlasnici ovih vozila su nedavno uhvaćeni, kako na javnim putevima u gradu Shenzhen, jure brzinama i do 250 km/h...

Pogledajte vest: Šta voze članovi kineske mafije?

Policija trenutno radi detaljnu istragu uličnih trakača. Poznato je da su svi iz Hong Konga i da imaju između 38 i 62 godine. Tamošnji organi reda rade na praćenju ove grupe već >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << duže vreme i poznato je da je ovo jedna od najozlaglošenijih grupa uličnih trkača u ovom delu Kine.

reklama

Pogledajte vest: Pogledajte šta voze svatovi na jednoj kineskoj svadbi + FOTO.

Na fotografijama možemo videti ekskluzivne superautomobile, kao što su Ferrari 458 Italia, Ferrari 360 Modena, Audi R8, Lamborghini Gallardo, McLaren 12C, Nissan GT-R i Ferrari F430 Spider.

Foto:

Izvor: www.gtspirit.com

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.