2016 Ford Focus RS će imati sistem pogona na sva četiri točka i 325-350ks

Izvor: Moto.rs, 29.Avg.2014, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2016 Ford Focus RS će imati sistem pogona na sva četiri točka i 325-350ks

Izvor blizak kompaniji Ford je bacio malo sveta na novi Focus RS model koji bi trebalo da stigne na tržište negde tokom 2016. godine. Ovaj model će imati sistem pogona na sva četiri točka, ali će ova sistem biti nešto drugačiji od onog koji je implementiran u modele Fusion, Escape i MKZ.

Pogon ovog modela će biti obezbeđen četvorocilindarski 2.3L EcoBoost motorom koji je pozajmljen sa novog >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Ford Mustang modela, ali će snaga biti povećana negde na 325 do 350ks. Imajući u vidu da će Focus RS biti sup model male serije za očekivati je da će snaga biti u gornjem opsegu navedenih brojki. Očekuje se da će ovaj model imati prerađeno RevoKnuckle oslanjanje sa većim točkovima i kočnicama kao i krućom šasijom.

foto © Ford

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Počinje proizvodnja 2015 Ford Mustang modela u fabrici u Mičigenu

Izvor: Moto.rs, 30.Avg.2014, 13:03

Ford je započeo proizvodnju šeste generacije Mustang modela u njihovoj Flat Rock fabrici u Mičigenu. Ovo je prvi put da će Mustang postati globalni model budući da će biti dostupan u više od 120 zemalja širom sveta, uključujući i tržišta gde se isporučuju vozila sa volanom sa desne strane,...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.