10 poruka zbog kojih će on baš ceo dan misliti o vama

Izvor: Kurir, 08.Feb.2016, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10 poruka zbog kojih će on baš ceo dan misliti o vama

Zato uzmite odmah telefon u ruke i pišite...

Zadržati strast, leptiriće, odličan seks, varnice je jedna od krucijalnih stvari svake veze, piše sajt Cosmopolitan.

Kako i posle par godina veze ne bi zapali u kolotečinu i monotoniju, veoma je važno da s vremena na vreme osvežite svoj odnos nekim sitnicama. A kako drugačije nego zavodljivim porukama koje će mu potplatiti maštu i zadati mu domaći zadatak da baš ceo dan misli o vama!

Pre nego >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << što vam damo ideju kakve će ga poruke najviše zaintrigirati, moramo da vas upozorimo i da budete oprezne. Previše seksi i navalentnih poruka može imati kontraefekat.  Zato budite umerene, dodajte malo suptilnosti i pozajmite naših 10 predloga za poruke o kojima će vaš dragi misliti baš ceo dan.

Autor: Foto: Shutterstock

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.