06.03.2015 ::: Šta mislite, zašto je ovaj auto napušten na smetlištu?

Izvor: AutoMagazin, 06.Mar.2015, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

06.03.2015 ::: Šta mislite, zašto je ovaj auto napušten na smetlištu?

Kada vidimo napušten star automobil na parkingu, koji nije u voznom stanju, to nas neće previše iznenaditi. Šta ćete pomisliti, ako u dvorištu napuštene zgrade pronađete napuštenu luksuznu krstaricu sa trkokrakom zvezdom na haubi?

Pogledajte vest: Šokantno! Ukradeni BMW X6 pronađen u prtljažniku kombija.

U azijskoj državi Mjanmar, u njenom najvećem gradu Rangun, jedna bogata porodica je zaboravila luksuzni skupoceni automobil Mercedes-Benz S-Klasa, i to >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << opremljen atraktivnim sportskim paketom AMG.

reklama

Pogledajte: Kamion sa luksuznim vozilima se prevrnuo na autoputu + FOTO.

Na fotografijama možemo videti da se automobil nalazi u napuštenom dvorištu jedne zgrade. Da sve bude još zanimljivije, automobil je ostavljen na milost i nemilost u siromašnom delu grada.

Pogledajte vest: Neeeee! Kran pao na Jaguar XKR-S (FOTO).

Još uvek nije poznato, da li je vlasnik zaboravio, ili je namerno ostavio skupoceni automobil da zarasta u korov.

Izvor: www.wreckedexotics.com

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.