Šokantno priznanje Marije Šarapove: Bila sam dopingovana na Australian openu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 08.Mar.2016, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantno priznanje Marije Šarapove: Bila sam dopingovana na Australian openu! VIDEO

Jedna od najboljih teniserki sveta, ruskinja Marija Šarapova našla se u centru medijske pažnje zbog doping testa na kome je bila pozitivna.

Iako su mnogi mislili da će Marija Šarapova okušiti novinare, kako bi im saopštila da se zbog povrede povlači iz tenisa, bivša prva teniserka sveta šokirala je javnost izjavom da je u januaru ove godine bila dopingovana tokom učešća na Australian Openu: "Znam da je većina vas očekivala da ću danas objaviti da završavam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << tenisku karijeru. Ipak, ako ikad objavim kraj svoje karijere to sigurno neće biti u hotelu u Los Angelesu u prostoriji s ovako ružnim tepihom", izjavila je Marija Šarapova, a onda iznela šokantne detalje da je dobila pismo od doping kontrole, da je u Melburnu bila pozitivan:

"Preuzimam odgovornost. Uzimam taj lek zadnjih 10 godina, ali nisam znala da taj lek ima i drugo ime i da je od januara ove godine na listi zabranjenih supstanci. Često sam bila bolesna, imala sam nedostak magnezija u organizmu, a pojavili su mi se i znakovi dijabetesa. Zato sam u dogovoru sa svojim lekarom 2006. godine počela da uzimam meldonij. Isti taj lek od prvog januara ove godine stavljen je na listu zabranjenih supstanci, ali nisam to znala", izjavila je vidno potresena Marija i dodala da veruje da većina novinara sada misli da se ona pretvara, ali da to stvarno nije tako.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.