Izvor: Nezavisne Novine, 01.Apr.2016, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Australian Open od iduće sezone na drvenoj podlozi (VIDEO)

Organizatori prvog Grand Slam turnira sezone Australian Opena najavljuju novo pomjeranje granica. Kao i nekoliko puta do sada, riješili su da postave nove standarde promjenom podloge.

Počeli su sa travom, zatim su nastavili na podlozi koja je gumena, a zatim na betonu. Ovog puta su odlučili da naprave novi iskorak u tehnologijama.

Već naredne godine igraće se na novoj drvenoj podlozi. Ostaje da se vidi kako će da se prilagode igrači.

(NN/telegraf)
Pogledaj vesti o: Australian Open

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Australijan open će se igrati na - drvenoj podlozi!

Izvor: RTS, 02.Apr.2016, 00:15

. Organizatori prvog grend slem turnira u sezoni, Australijan opena, najavljuju revolucionarnu promenu podloge za igranje. Počelo se sa travom, zatim se nastavilo sa gumenom podlogom, da bi se došlo do betona. Već od naredne sezone na Rod Lejver Areni igraće se na drvenoj podlozi. Naravno,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.