Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jan.2017, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Australian Open: Dodig i Mirza bez naslova u mješovitim parovima

Amerikanka Abigail Spears i Kolumbijac Huan Sebastian Kabal u nedjelju su postali novim pobjednici Australian Opena u mješovitim parovima nakon što su u finalu odigranom u Rod Laver Areni u Melbourneu za 63 minute pobijedili indijsko-hrvatski par Sania Mirza - Ivan Dodig sa 6-2, 6-3 za 63 minute.

Nažalost, 30-godišnja Indijka i 32-godišnji hrvatski reprezentativac izgubili su i svoje drugo finale, nakon što su ih u Parizu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << prošle godine u meču za naslov na Roland Garrosu pobijedili Švajcarka Martina Hingis i Indijac Leander Paes. Dodig je ostao na jednom Grand Slam naslovu osvojenom u muškim parovima 2015. s Brazilcem Marselom Melom, a Sania Mirza je ostala na šest naslova, tri osvojena u ženskim parovima i tri u mješovitim.
Pogledaj vesti o: Australian Open

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.