(VIDEO) KAD ĆERKA RAZBESNI TATU: Bagerom joj uništio skupi auto, a razlog će vas ŠOKIRATI!

Izvor: Kurir, 28.Avg.2016, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) KAD ĆERKA RAZBESNI TATU: Bagerom joj uništio skupi auto, a razlog će vas ŠOKIRATI!

.

Uz snimak, Majk je napisao komentar "kada tata ima nešto da ti kaže" i hašteg #daddynothappy, odnosno "tata nije srećan"

Dalje objašnjenja nije napisao, ali komentar njegove straje ćerke Ašlin otkrio je o čemu se radi

Tata Majk bio je besan jer je u tim istim kolima zatekao svoju ćerku Kajlor "sa dečkom sa kojim nije trebalo da bude tu, niti da radi to"

Tate se možda teško nose sa činjenicom da im devojčice rastu, ali čak i da je Kajlor zaslužila kaznu ili opomenu, svakako je mogao da nađe jeftiniji način da joj stavi do znanja šta on misli o tome

Dejli mejl
Pogledaj vesti o: Audi,   Facebook

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pogledajte kako prođu djevojke koje razbjesne oca (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Avg.2016

Malim bagerom Majk Kard prevrtao je crveni "audi" sve dok ga nije uništio, a potom je video objavio na Fejsbuku...Uz snimak, Majk je napisao komentar "kada tata ima nešto da ti kaže" i hašteg #daddynothappy, odnosno "tata nije srećan"...Dalje objašnjenja nije napisao, ali komentar njegove straje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.