Sudar auta Vlade Srbije i tramvaja - ima povređenih!

Izvor: Blic, 28.Jul.2016, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar auta Vlade Srbije i tramvaja - ima povređenih!

Crni audi, koji ima nalepnicu Vlade Srbije sudario se danas sa tramvajem sa linije 9. Sudar je izazvao zastoj od 14.02 do 14.35 časova, a iz GSP-a su rekli da u putničkom automobilu ima povređenih.

Ekipa Hitne pomoći je intervenisala.

- Povređene su dve muške osobe, jedna od 60, a druga od oko 36 godina. Obe su prevezene u Urgentni centar - rekla je za "Blic" Nada Macura.

Utvđeno je da se radi o privatnom vozilu. Međutim ispituje se kako je vlasnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vozila, koji je bio u jednom od okolnih ministarstava, došao do nalepnice Vlade Srbije.

Vozilo sa nalepnicom Vlade RS. Bahata voznja i pokruzno bez rotacije i potrebe na mestu gde nije dozvoljeno pic.twitter.com/JroW6exq65

Udes se dogodio na uglu Nemanjine i Balkanske ulice, a auto je "pokupio" ni manje ni više nego "švajcarac", koji je najglomazniji od svih beogradskih tramvaja.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.