Izvor: Nezavisne Novine, 23.Okt.2016, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravična nesreća na Manjači: Poginuo hrvatski državljanin, drugi povrijeđen (FOTO)

BANJALUKA - U saobraćajnoj nesreći na regionalom putu Banjaluka - Čađavica, u mjestu Kadina voda na Manjači poginuo je Josip Gagula (54) iz Nove Gradiške (Hrvatska) i povrijeđen Igor Gagula (27), nastanjen u Zagrebu.

Nesreća se dogodila sinoć u 19.40 sati, kada je vozilo audi A4, kojim je upravljao Josip Gagula sletio s kolovoza, potvrđeno je u banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu.

Povrijeđenom Igoru Gagula ukazana je ljekarska pomoć i prevezen >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je u banjalučku bolnicu.

Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode obavili su dežurni tužioc Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Dijana Kukobat i policijski službenici Centra javne bezbjednosti Banjaluka.

Tužioc je naložio da se preduzmu istražnje mjere i radnje, kao i vještačenja, radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nesreće.

Obdukcija tijela stradalog Josipa Gagule biće obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U saobraćajnoj nesreći kod Banjaluke poginuo hrvatski državljanin

Izvor: Večernje novosti, 23.Okt.2016

U saobraćajnoj nesreći u mestu Kola, na Manjači kod Banjaluke, poginuo je 54-godišnji hrvatski državljanin Josip Gagula iz Nove Gradiške U saobraćajnoj nesreći u mestu Kola, na Manjači kod Banjaluke, poginuo je 54-godišnji hrvatski državljanin Josip Gagula iz Nove Gradiške,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.