Šest Audi A6 vozila za policijske snage u Dubaiju

Izvor: Moto.rs, 29.Maj.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest Audi A6 vozila za policijske snage u Dubaiju

Policija Dubaija u svom voznom parku već ima zavidan broj luksuznih automobila za patroliranje ulicama grada, ali ih to ne sprečava da drže korak sa najnovijim tehnološkim i mehaničkim dostignućima.

U februaru se policija Dubaija ponovila Lexus RCF modelom, a u martu je stigao BMW i8 hibridni sportski automobil. Ova dva modela pridružila su se velikom broju luksuznih vozila među kojima su >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Nissan GT-R, Ferrari FF, Lamborghini Aventador, Aston Martin One-77, McLaren MP4-12C i Bugatti Veyron. Najnoviji dodatak policijskom voznom parku predstavlja grupa od šest Audi A6 vozila izrađenih od aluminijuma i čelika. A6 odlikuje 3.0L V6 benzinski motor koji ima mogućnost postizanja 333ks izlazne snage i 440Nm obrtni moment, dok mu je za ubrzanje do 100km/h potrebno manje od 6 sekundi.

foto © gtspirit.com
Pogledaj vesti o: Lexus,   Ferrari,   Lamborghini,   Aston Martin

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.