PRVI POTEZ TRIVANOVE Ušunjala se u Vladin audi

Izvor: Blic, 30.Jan.2015, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI POTEZ TRIVANOVE Ušunjala se u Vladin "audi"

Jelena Trivan, nekadašnja udarna pesnica DS i Borisa Tadića, juče je zvanično preuzela dužnost direktorke „Službenog glasnika“, pokušavajući da izbegne novinare.

Posle primopredaje dužnosti sa Radošem Ljušićem u direktorskoj kancelariji, nije želela da odgovara na pitanja mnogobrojnih predstavnika javnosti koji su je čekali ispred. Samo je nakratko, na sugestiju jedne službenice, izašla >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se pozdravi s njima. Rukovala se s Ljušićem za kamere, malo pozirala i vratila se nazad u kancelariju.

Tu priči, međutim, nije kraj. Trivanova je potom sačekala da novinari odu, pa se praktično iskrala iz svog novog preduzeća i otišla u bar 300 metara dalje uparkirani „audi“ Vlade Srbije. Sve to vreme društvo joj je pravio Novak Nedić, generalni sekretar Vlade Srbije i predsednik NO „Službenog glasnika”.

Ipak, trikovi sa skrivanjem i diskretnim parkiranjem nisu im pomogli, jer je celu igrariju zabeležio fotoreporter „Blica“.

Trivanova je kasnije poslala izjavu preko agencije Tanjug, tvrdeći da nije došla na čelo „Glasnika“ zbog politike, već jer je stručna. Saopštila je da želi da „Glasnik” vrati gde zaslužuje, jer je „u poslednje vreme ta kuća pominjana po aferama, a ne po dobrim izadavačkim poduhvatima”.

Ona smatra da i deo javnosti koji se borio da funkcije preuzimaju oni koji imaju iskustva i znanja bez obzira na stranačku pripadnost zamera što je „Vlada imala širinu da mnoge poput nje koji ne pripadaju vladajućim strankama angažuje, što je valjda odlika svih demokratskih društava”.

Ljušić: SNS sebe ruši

- Dužnost mi je da kažem da je Jelena Trivan bila visoki funkcioner DS kada je vođena besprimerna kampanja protiv SNS, Nikolića i Vučića, samim tim i mene koji sam bio član Predsedništva i jedan od osnivača stranke. Želeo bih da grešim kada kažem da dovođenjem Trivanove u „Glasnik“ SNS svesno narušava svoj ugled - rekao je Radoš Ljušić novinarima.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.