Otkriveni kradljivci automobila u Bratuncu

Izvor: Cafe.ba, 30.Jul.2015, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveni kradljivci automobila u Bratuncu

Policija je dostavila Okružnom tužilaštvu u Bijeljini izvještaj protiv tri lica zbog sumnje da su na području Bratunca ukrali više automobila.

Izvještaj je podnesen protic lica čiji su inicijali Ž.R, D.J. i D.V, svi sa područja Zvornika, koja se sumnjiče za tešku krađu i krađu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Ova lica se sumnjiče da su 27. maja sa parkinga u Bratuncu ukrali automobile "golf 5" i "audi A4", te da su istog dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << pokušali ukradu još jedan "audi A4".

Osumnjičeni su 30. maja sa lokalnog puta u mjestu Slapašnica, na području Bratunca, ukrali automobil "audi".

Operativnim radom na terenu pronađeni su dijelovi ukradenih vozila.

Na osnovu prikupljenih materijalnih dokaza, pripadnici Policijske stanice Bratunac dokumentovali su krivična djela teška krađa.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kradljivci automobila pred tužilaštvom

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jul.2015

BRATUNAC - Policija u Bratuncu dostavila je Okružnom tužilaštvu u Bijeljini izvještaj protiv Zvorničana Željka Rakića, Dejana Jokića i Darka Vukelje, zbog sumnje da su učestvovali u krađama automobila u ovom mjestu...Za njih se sumnja da su 27. maja ove godine sa parkinga u Bratuncu ukrali...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.