Novi Audi S4 uslikan bez kamuflaže

Izvor: Autoportal.rs, 04.Sep.2015, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Audi "S4" uslikan bez kamuflaže

Novi Audi "RS4" se, barem za sada, ne može nigde uslikati ali je zato model "S4", koji bi trebalo da se pojavi u prodaji kroz dve godine, uslikan i to bez ikakve kamuflaže.

Iako ovo nije prvi put da je Audi "S4", model koji bi trebalo da se pojavi u prodaji 2017. uslikan tokom testiranja prvi je put da na ovoj snažnoj limuzini nema nikakve kamuflaže.

Konkretne fotografije su načinjene >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << na Alpima a odmah su primetne izmene u dizajnu po kojima će se razlikovati od "običnog" Audija "A4". Usisnici vazduha na prednjem braniku su nešto veći, rubovi su širi a auspuh je četvorostruki.

Prednja rešetka je takođe pretrpela određene izmene dok su i točkovi povećani. Snagu će i dalje obezbeđivati V6 agregat koji bi trebalo da daje između 340 i 350 konjskih snaga.

Ta snaga će se na asfalt prenositi preko "quattro" sistema pogona na svim točkovima. Menjač bi trebalo da bude sedmostepeni sa dvostrukim kvačilom.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.