Mihajlović kao Arhimed, samo mu dajte polugu...

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2015, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović kao Arhimed, samo mu dajte "polugu"...

Trener Milana pred Audi kup na kome "Rosoneri" igraju danas protiv Bajerna bio veoma jasan kada su u pitanju ambicije Milana. Hoće li dobiti "polugu" i "oslonac"?

Milanove ambicije su jasne, u ovom sastavu ciljaju top 3 i povratak u Ligu šampiona.

Ali, nije zabranjeno sanjati.

"Ako bi stigao Ibrahimović, borili bismo se za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << titulu", bio je jasan Siniša Mihajlović.

Italijanski mediji su ga odmah prozvali Arhimedom i povezali to sa čuvenom izrekom o polugi i osloncu pomoću koje će pomeriti zemlju.

Šta se dešava sa Ibrom?

Njega čekaju razgovori sa ljudima iz Pari Sen Žermena, trener Blan nema ništa protiv da napusti tim, ne vidi ga u startnoj postavi u kojoj će u napadu biti Kavani, Di Marija i verovatno Lukaš Moura.

To će ubrzati odlazak Šveđanina koji ima neku vrstu dogovora sa Milanom, spreman je da potpiše na minimum dve godine, za 8 miliona po sezoni. Ibrahimović se povredio u Superkupu u Montrealu, mogao bi da propusti start šampionata protiv Lila.

Subjektivni je osećaj da bi priča mogla da potraje čitav avgust, praktično do kraja prelaznog roka. To ne bi odgovaralo Mihajloviću koji želi da uigra tim, ali Ibru vredi čekati.

Šveđanin i eventualno Romanjoli u odbrani bi od Milana načinili verovatno glavnog konkurenta Juventusu.

"Oni su nam već sad glavni konkurenti", tvrdi ikona Juvea Klaudio Markisio.

Međutim, čitava priča ne bi bila dovoljno intrigantna da nema Galijanija. On kaže da ne zna ništa o dolasku Ibre.



"On je igrač Pari Sen Žermena, nemam informacije da će doći u Milan
", nasmejao je novinare transfer guru "Rosonera".

Čekajući "polugu", odnosno Ibru.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.