MR Racing unapredio model Audi A7 TDI da postiže do 299ks

Izvor: Moto.rs, 01.Avg.2014, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MR Racing unapredio model Audi A7 TDI da postiže do 299ks

MR Racing je predstavio njihov novi Audi A7 Sportback koji nosi naziv „The Blue Wonder“ i koji je nazvan po mat plavoj boji folije kojom je obmotan. Vozilo odlikuje RS7 prednji branik kao i ukrasne komponente boje zlata i mat crne boje.

Ovaj hečbek može da se pohvali i karbonsko-keramičkim kočnicama, KW Dynamic Level Control oslanjanjem kao i setom 20“ konkavnih točkova sa Pirelli P Zero Silver pneumaticima. Izmene unutrašnjosti su relativno ograničene, a ova >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << tjunerska kuća je instalirala novi točak upravljača, postavljeni su specijalni tepisi kao i zabavni sistem sa 15“ ekranom, za putnike koji sede pozadi. Ispod poklopca motora nalazi se 3.0L TDI motor opremljen optimizovanom ECU jedinicom koja omogućava beleženje 299 ks izlazne snage i 612 Nm obrtni moment, što je povećanje od 95 ks i 162 Nm.

foto © MR Racing
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.