Jedna osoba poginula, jedna teško povređena u sudaru kod Tutina

Izvor: Večernje novosti, 30.Maj.2016, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba poginula, jedna teško povređena u sudaru kod Tutina

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila popodne na magistralnom putu Novi Pazar – Ribariće, poginula je M. S. (34) iz Novog Pazara, dok je njen suprug S. S. (36) teško povređen U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila popodne na magistralnom putu Novi Pazar – Ribariće, poginula je M. S. (34) iz Novog Pazara, dok je njen suprug S. S. (36) teško povređen.Vršilac dužnosti načelnika Policijske uprave u Novom Pazaru Jasmin Duštinac rekao je radiju Sto >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << plus da su se supružnici nalazili na motoru kojim je upravljao S. S, a koji je, iz do sada nepoznatih razloga, udario u automobil marke "audi"."Žena je poginula na mestu nesreće, dok je vozač motora povređen i prebačen u novopazarsku bolnicu. U toku je uviđaj, nakon kojeg će biti poznat uzrok nesreće", kazao je Duštinac.Povređenom S. S. pomoć je ukazana u novopazarskoj bolnici, posle čega je prebačen u kragujevački Klinički centar.Kako je rečeno u novopazarskoj bolnici, on nije životno ugrožen.Vozač i putnici u "audiju" nisu povređeni.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Sudar motora i "audija": Žena stradala, muž teško povređen

Izvor: N1 televizija, 30.Maj.2016

Jedna žena (34) je poginula, a njen suprug (36) je teško povređen u soabraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Ribariće kod Tutina. Supružnici su se nalazili da motoru, a u udesu je učestvovao i "audi". Vozač "audija" nije povređen...Povređeni muškarac je posle ukazane lekarske pomoći...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.