Eksplozija u Podgorici

Izvor: VOA, 19.Feb.2015, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u Podgorici

Šest automobila je potpuno uništeno ili oštećeno u jakoj eksploziji koja se nešto ispred podneva dogodila u podgoričkom naselju Blok pet

To je samo još jedan u seriji incidenata koji se u poslednje vrijeme dešavaju u Crnoj Gori

U podgoričkom naselju Blok V se oko 11.45 začula snažna eksplozija na parkingu ispred prvih zgrada u tom dijelu grada. Eksplozija se dogodila na pedesetak metara od vrtića.

Iz Uprave policije saopšteno da se u 11 >> Pročitaj celu vest na sajtu VOA << sati i 50 minuta dogodila detonacija u kojoj je zapaljen automobil Audi A8 a oštećena su još četiri vozila. Na parkingu je, ipak, gorjelo šest automobila, nakon što je jedno vozilo dignuto u vazduh eksplozijom. Tri vozila su potpuno izgorjela, a tri djelimično.

Naseljem se proširio veliki dim, a vatrogasna kola su nakon intervencije ugasila požar. Prvi podaci policije ukazuju da je eksploziv bio izuzetno velike razorne moći. Eksploziv je postavljen ispod sivog audi karavana koji je u vlasništvu Podgoričanina Milana Vujotića, javili su mediji. Oko stotinu građana okupilo se oko mjesta gdje policija obavlja uviđaj.

Ovo je još samo jedna u nizu eksplozija koje se u posljednje vrijeme dešavaju u glavnom gradu Crne Gore ili na primorju. Zbog učestalih ubistava, napada na starije osobe, eksplozija i pljačke pošta i maloprodajnih objekata, među građanima vlada nesigurnost i strah.

Počinioci se uglavnom rijetko otkriju, a obično se ispostavi da su motiv obračuna poput današnjeg, neizmirene novčane obaveze, odnosno dugovanja.

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija automobila u Podgorici na samo 50 metara od vrtića

Izvor: Blic, 19.Feb.2015

U podgoričkom naselju Blok V tri vozila su potpuno izgorela, dok su tri oštećena nakon eksplozije na parkingu. Silina eksplozija je izbacila radnicu iz obližnje trafike, ali žena nije ozbiljnije povređena, saznaju "Vijesti"...Eksplozivna naprava velike razorne moći je bila postavljena ispod "audija"...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.